top of page

Nieuw Roden Mc1 wint de Indoor Soccer CUP Ostfriesland !!


Zondag stond voorlopig het laatste toernooi voor onze meisjes op het programma. Een tip van een coach van Heiligerlee bracht ons naar het Soccer-Center Ostfriesland in Rhauderfehn, Deutschland.

Na het eerder gewonnen boardingtoernooi in Winschoten weer een toernooi waarbij de rand en dit keer ook de netten om het veld de bal in het spel hield.

Hierbij een kort verslag:

Vanaf 10 uur eerste poule:

Nieuw Roden – Heiligerlee II: 6-2

VFB Uplengen – Nieuw Roden: 1-5

Veendam 1894 D-meisjes – Nieuw Roden: 1-6.

Kortom, eerste in de poule. Vervolgens werden we ingedeeld met de winnaars van de andere poules in de zgn Champion League.

Champion League poule;

Nieuw Roden – VFB Uplengen I: 1-0

Heiligerlee I – Nieuw Roden: 3-3 (na 3-1 achter gestaan te hebben!!)

Nieuw Roden – Concordia Ihrhove: 9-2

Nieuw Roden – SV Gotano: 3-1.

KAMPIOENEN!!!

Een paar steekwoorden over dit toernooi:

Sterre, Rose Laure, Stephanie, Laura, Amber, Annouk, gezellig, positief, soms net ijshockey, goed georganiseerd, mooie beker, bratwurst, pommes……..

Een leuk toernooi in een mooie hal. Alle speelsters hebben gescoord, behalve onze bikkel, keepster Stephanie. Zij was voor de eerste keer met ons mee en heeft het super gedaan. Een leuke uitdaging voor de keepster waar ze, ook als de bal over leek te gaan, alert moest blijven.

We sluiten het “toernooienseizoen” af met een mooi weekend! Hopelijk zijn meer meiden enthousiast geworden van onze belevingen en besluiten ze ook te gaan zaalvoetballen. Nieuw Roden is een leuke club en kan altijd gemotiveerde spelers gebruiken!!

Groet van Fanclub moeder


3 views

Recent Posts

See All
bottom of page