top of page

Nieuw Roden Vr1 & Vr2 dubbel winst

Met een bevochten 4-2 overwinning op een sterk bezette Drs Vijfje Vr2, nemen de dames de 2e positie over op de ranglijst van Be Quick Dokkum Vr1. Be Quick Dokkum kon 2 uurtjes voor onze wedstrijd in de laatste minuut nog net een punt snoepen van Drachtster Boys Vr2. (3-3).

Nieuw Roden Vr2 begon met 6,5 spelers tegen ONS BOSO Sneek Vr1. Mariska verloor haar fitheid vlak voor de aanloop naar de wedstrijd. Doordat met name veel ruimtes werd gegeven door ONS, wisten onze dames vrij eenvoudig het spel te maken, 4-2 winst en kampioenschap binnen bereik.

Alle teams nog in de running voor het kampioenschap op veld met het Combi team en in alle klasses met zaalvoetbal. Tot dusver een geweldige prestatie in de nog geen 3 jaar nadat we bij Nieuw Roden het dames voetbal hebben opgepakt in de zaal.


4 views

Recent Posts

See All
bottom of page