top of page

Nieuw Roden Vr1 - Drachtster Boys Vr3 3-0

Nieuw Roden Vr1 - Drachtster Boys Vr3 3-0

Onze een na laatste wedstrijd deze competitie spelen we tegen de jonge talenten van Drachtster Boys. Ondanks dat zij hekkensluiter zijn in de competitie, mag er van onderschatting geen sprake zijn. Ook gezien hun uitslagen zie je dat ze af en toe maar net van goede tegenstanders verloren hebben. Dan weet je ook nog dat vooral jonge meiden in 1 seizoen grote stappen maken in hun ontwikkeling. Opgepast dus.

Door blessures waren bij ons niet inzetbaar Martine Kooiker, Mariska Nieborg en al langere tijd Quelly Soumahu. Deze plekken werden opgevuld door de goed spelende junioren Amber en Annouk van der Donk. Gelijk bij aanvang van de wedstrijd speelt Drachtster Boys "klein" op eigen helft. En laat ons het spel maken. Hun 3-1 opbouw maakt het ons moeilijk om druk te zetten tijdens hun opbouw. Doordat wij het tempo te laag hadden en er te weinig beweging was in ons spel werd het lastig om te scoren. De kansen die er dan nog kwamen werden dan ook nog eens gestopt door de uitstekende keepende Margrythe Beute. Dit alles resulteerde in een magere 1-0 voorsprong in de eerste helft. Linda Visser zette deze op haar naam. De tweede helft werden er twee doelpunten geforceerd door Sarah Rijzinga op haar karakteristieke manier. Eindstand 3-0.

woensdag 6 mei laatste wedstrijd uit tegen Heerenveense Boys Vr1


2 views

Recent Posts

See All
bottom of page