top of page

Nieuw Roden Vr3 is de 2e klasse geheel ontgroeid

Gisteravond na twee lange dagen hardwerken t.b.v. het KTP Spelers Spaarplan moest de een na laatste competitie wedstrijd gespeeld worden. Dit tegen het eerste team van CSVH. Tegen dit CSVH moet eind mei ook de laatste wedstrijd gespeeld worden. De groei die onze jonge meiden doormaken is grandioos. Zij zijn dan ook deze klasse waarin ze spelen geheel ontgroeid. Het vele voetballen zoals zaaltrainingen, spelen van veel toernooien en het mee laten spelen met onze andere teams spelende in hogere klassen, heeft hier veel toe bijgedragen.

Door de opdracht te geven om het doelsaldo boven de 10 te brengen kun je ze nog goed motiveren om toch alles uit jezelf te halen en wat druk te kunnen leggen zodat de wedstrijd niet verzand in nutteloos en on attractief spel.

Dit lukte en er werd met vlagen niet goed maar subliem gespeeld. Ik ga even niet alle doelpunten beschrijven. Makkelijker is om het tegendoelpunt even uit te leggen.

Bij deze; Iedereen stond te slapen op de helft van de tegenstander, dom bal verlies voorin en met snelheid van 4 slakken terug verdedigen. Sanne van Steenwijk moest het oplossen en werd dan ook door haar speelsters opgeofferd. De laatste tijd verkeerd ze in een mega goede vorm en net een week lang in een trainingskamp is geweest en veel heeft kunnen oefenen op duiken. Met andere woorden Sanne red je maar. Diegene die verantwoordelijk was voor deze blamage bleek ook in het zelfde trainingskamp te hebben gezeten… Beiden zagen eruit of ze op een zanderig en blubberig veld hadden getraind en daar geen douches aanwezig waren. Blubberbruin. Zo krijg je in de 10 minuut een tegendoelpunt om de oren en het doelsaldo deze wedstrijd werd terug gebracht naar 2.

Eindstand 18-1 Het kampioenschap is bijna een feit.

Scores: Annouk van der Donk 3x Sterre Dijk 1x Janet IJpma 1x Martine Kooiker 4x Larissa Nijland 6x Linda Visser 2x Amber van der Donk 1x

Zuivere Assists: Amber van der Donk 3x Annouk van der Donk 1x Sterre Dijk 1x Martine Kooiker 2x Larissa Nijland 1x Linda Visser 3x Claudia van der Bijl 1x


10 views

Recent Posts

See All
bottom of page