top of page

KTP Nieuw Roden debuteert succesvol in de Eredivisie Beach Soccer.

KTP Nieuw Roden debuteert succesvol in de Eredivisie Beach Soccer.

De eerste speeldag van de Eredivisie Beach Soccer competitie werd gehouden in het The Hague Beach Stadium te Scheveningen. Met een minimale bezetting aan spelers zijn wij met 6 spelers afgereisd naar Den Haag. Dit omdat we ook nog competitie op het veld spelen. Door ons drukke programma hebben we helaas geen tijd kunnen vinden om te trainen e/o oefenwedwedstrijdjes te spelen in het zand.

Koud begonnen we dan ook aan de eerste wedstrijd. De tegenstander DTS’35 uit Ede had dezelfde problemen. Een aftastende wedstrijd, je zag dat iedereen nog niet de omschakeling had gemaakt van gras en zaalvloer naar zand. Deze wedstrijd werd door ons verloren met 2-1.

In de tweede wedstrijd hebben we een tegenstander van formaat. De in het zwart geklede OS Lusitanos is de club die al drie jaar achter elkaar Nederlands kampioen is in de eredivisie zaal. En ze spelen al meerdere jaren Beach Soccer op dit hoogste niveau. De fouten in onze eerste wedstrijd werden benoemd en de inzet en felheid moest beter. Vanaf de aftrap klopte nu alles wel. Er werd zo goed gespeeld dat we OS Lusitanos overklasten om in de 2x 12 minuten 9-1 winst op het scorebord te zetten.

De derde en laatste wedstrijd deze dag is tegen Alkmaar United. Ook nu konden we met name in de tweede helft de wedstrijd naar ons toe trekken en werd er gewonnen met 5-2.

Al met al een fantastische dag op het strand in een geweldige ambiance. Alle lof voor de organisatie BSBN.

Volgende speeldagen zijn: zaterdag 04 juli Zwolle – Sportpark Pelikaan Eredivisie Vrouwen zaterdag 11 juli Renesse – Haven van Renesse Eredivisie Vrouwen

Zaterdag 25 juli Scheveningen – The Hague Beach Stadium (FINALE NK BEACH SOCCER) Eredivisie Vrouwen – Finale NK

klik hier voor meer foto's

4 views

Recent Posts

See All
bottom of page