top of page

Zaalvoetbal event


Op verzoek van deelnemers van de Basissoos van Punt 1 wordt op woensdag 1 juli een voetbal event gehouden voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. LET OP!! Dit is zeker niet alleen voor jongens bedoeld. Ook meiden kunnen hier aan meedoen. Vandaar ook de samenwerking tussen Punt 1 en VV Nieuw Roden dames. De activiteit is in sportzaal Rodenburg.

Vrouwen VV Nieuw Roden Het vrouwenvoetbal verovert niet alleen Nederland, maar zeker ook Nieuw Roden en Leek met sneltreinvaart! Vooral in de zaal maken de voetbalsters van VV Nieuw Roden een grote stap voorwaarts; Na de zomervakantie zullen ze namelijk uit komen op Ere divisie niveau, het allerhoogste podium van zaalvoetbal. Ongeveer twee jaar geleden begon Wiebe Kooiker met de Meiden Futsal Academie, want een goede jeugdopleiding is onmisbaar. De opgedane ervaring zal ook ingezet worden bij deze voetbal event. Kijk voor meer informatie over de indrukwekkende resultaten op www.ktpnieuwroden.nl of www.facebook.com/futsaldames.nieuwroden

Punt 1 Op woensdag organiseert Punt 1 allerlei uitdagende activiteiten voor kinderen van de basisschool. Meestal voor groep 7 & 8, maar soms ook veer een breder leeftijd. De activiteiten zijn meestal kostenloos. Punt 1 is onderdeel van Noordermaat De activiteiten worden begeleid door getrainde vrijwilligers en een professional. Kinderen kunnen ook zelf hun wensen aangeven, dan kijken we of het mogelijk is dat te organiseren. Zo ook deze activiteit. Voor meer informatie over activiteiten voor kinderen en jongeren in Punt 1 kunt u kijken op http://www.watjij.nl/ of https://www.facebook.com/jongerenwerk.leek

Voor meer informatie over Noordermaat kunt u kijken op http://www.noordermaat.nl/


9 views

Recent Posts

See All
bottom of page