top of page

Nieuw Roden Vr1 veld zoekt met spoed veld speelsters!


DOOR PLOTSELINGE VERANDERINGEN BIJ SPEELSTERS DIE VARIEREN VAN WERELD REIS , ZWANGERSCHAP, TOT STUDIE TOELATING IN ANDERE STEDEN, ZOEKEN WIJ MET SPOED SPEELSTERS DIE ONS VELD TEAM WILLEN AANVULLEN.EN VERSTERKEN.

ONS VELD TEAM SPEELT 4E KLASSE EN WIL GRAAG PRO- MOVEREN. NIEUW RODEN Vr1 IS EEN BEGINNEND TEAM DIE IS SAMENGESTELD UIT SPEELSTERS DIE ERG SUCCESVOL ZIJN IN DE ZAAL EN OOK BEACHSOCCER. HIER SPELEN WII TOT OP EREDIVISIE NIVO. HET VELD TEAM HEEFT TALENTVOLLE SPEELSTERS IN DE LEEFTIJD VAN 14 TOT 24 JAAR OUD.

WIJ BIEDEN IN EEN LEUKE SFEER, HEEL VEEL VOETBAL IN BINNEN EN BUITENLAND EN MEER!

NIEUWSGIERIG? ZIE ONZE FB SITE EN ONZE WEBSITE: WWW.KTPNIEUWRODEN.NL REACTIE EN VOOR VRAGEN, MAIL:WKOOIKER@HOME.NL


0 views

Recent Posts

See All
bottom of page