top of page

KTP Nieuw Roden verliest in de laatste 10 minuten.

KTP Nieuw Roden verliest in de laatste 10 minuten. Na een goed gecontroleerde eerste helft.

Een "springende" muur bij een vrijetrap tegen en foutief wisselen als je niet in bal bezit bent, nekte onze bleu girls aan het eind van de tweede helft. Reiger Boya- Treffer Uitzend bureau was ook de terechte winnaar.

Een compliment van de scheidsrechter voor ons sportieve spel was leuker geweest als slagroom op minimaal gelijkspel of overwinning.

Volgende week weer kans op drie punten en zoals het nu lijkt zijn we dan eindelijk met volledige bezetting. We zullen het Pro Futsal Club uit Apeldoorn dan ook niet makkelijk maken. Dit alles in onze eigen Arena Sportcentrum Leek.

Deze eerste thuis wedstrijd gaan we gelijk goed uitpakken en ook met alles er om heen. Spektakel binnen en buiten de lijnen! Blauw blauw en nog eens blauw! Voor de wedstrijd en in de rust een interactief optreden van de wereld kampioen Red Bull Freestyler Dawid Kawczynski. Opnames met vliegende camera's enz.enz.

Noteer alvast in uw agende ! 25 september Aanvang wedstrijd 21.15 uur

Nadere aankondiging/uitnodiging volgt.


3 views

Recent Posts

See All
bottom of page