top of page

Goede voorbereiding is het halve werk.


Nieuw Roden Vr1 combi - Helpman Vr2 12-2

Verschillen waren te groot om een spannende wedstrijd voor te schotelen voor ons thuis publiek. Des al niettemin vermaakte het volle terras vriend en vijand met spreekkoren en solo’s van verbaal geweld.Van opbouwende kritiek tot afkrakende spreekkoren waarin niets en niemand werd ontzien. Interactie met de speelsters en onze scheidsrechter. Allen kregen bijles in voetbal humor en maakten deze zonovergoten middag tot een heerlijke thuis wedstrijd, compleet met derde terras helft.

De scores waren niet bij te houden, maar wel weet ik dat Richella Wieringa en Nikki Bosman 2 cola beerenburg gescoord hebben.Jildau Huitema en Anita Nieuwenhuis waren afwezig, Nikki Bosman ziek maar wel spelen, Rayenne Hatusupy last van nek klachten en viel uit, Annouk van der Donk verrekte met pols en ontharingstape deed wonderen, Jolien Penning met spierpijn van haar lies tot haar knie. En weer trug naar haar andere knie. Sanne van Steenwijk komt (gelukkig) terug van een blessure en denkt nu al dat ze met haar grote sterke lichaam de bal dwars door de aanvaller kan schoppen.De meest fitte spelers waren Martine Kooiker, Larissa Nijland, Linda Visser en Mariska Nieborg. Dit zijn nou net de speelster welke de avond ervoor een topprestatie in Pernis hebben neergezet met het eerste zaal team. Waarvan Mariska Nieborg een top partij speelde terwijl ze nog met de coach tot 4 uur snachts bier heeft zitten drinken, nadat we een uurtje eerder Amber van de Donk in bed hadden gestopt. Zei was De garderobe juf en heeft tot 2 uur gewerkt in onze sporthal waar nu geen voetbal werd gespeeld, maar muziek en amusament met Miss Montreal.Al met al een fantastische voorbereiding en een geweldig weekend!Tot next week.


47 views

Recent Posts

See All
bottom of page