top of page

Eenvoudig door naar de tweede bekerronde

Nieuw Roden Vr1 - SV Haulerwijk Vr1 10-1

Na de poule fase troffen we SV Haulerwijk in de eerste ronde van de beker competitie. Veel wisten we niet van deze tegenstander. Wel was bekend dat SV Haulerwijk bij Nieuw Roden Vr2 in de competitie speelt. Gezien de stand en wedstrijduitslagen zou je kunnen vaststellen dat kans op winst groot is. Wel moesten wij aantreden zonder een aantal van onze basisspeelsters. Geblesseerd; Larissa Nijland, Richella Wierenga en Quelly Soumahu. Afwezig; Anita Nieuwenhuis, Linda Visser, Rayenne Hatusupy.

Met 1 wissel moesten wij de klus klaren, terwijl SV Haulerwijk het veld tijdens de warmingup geheel oranje kleurde.

Na 5 minuten werd al duidelijk dat we het betere van het spel hadden. Dit resulteerde in en 7-1 ruststand. De 45 jarige Hilly van der Veen is nog steeds een speelster om rekening mee te houden. Dit bewees ze door een foutje op het middenveld gelijk af te straffen met een onhoudbaar doelpunt. Samen met aanvoerster Jildou Huurman probeerden ze de vele jonge meiden van SV Haulerwijk op sleeptouw te nemen. Ook in de tweede helft leek dit niet te lukken en Nieuw Roden besliste de wedstrijd met een 10-1 eindstand. Positief was ook dat de Nieuw Roden dames steeds beter op elkaar ingespeeld raken en dat onze keepster Sanne van Steenwijk na slepend blessure leed vandaag weer nadrukkelijk en zelf verzekerd aanwezig was.

Next game: competitie. Groen Geel Vr2 – Nieuw Roden Vr1 31-10-2015, 15.15 uur Sportpark Corpus den Hoorn Groningen


31 views

Recent Posts

See All
bottom of page