top of page

Fun en Winst op het WMC Boarding toernooi

WMC Boarding Toernooi

Na eerst nog op het veld een inhaal competitie wedstrijd te hebben gespeeld in Assen, wordt de reis vervolgd naar Winschoten voor een van de leukste winter toernooien in de zaal. Een toernooi die velen van ons niet willen missen, ondanks ons drukke programma.

Met twee teams ingedeeld in de A en B poule. Beide teams komen elkaar ongeslagen tegen in de kruis finales. Deze werden gewonnen door her Vr1 team. In de andere kruisfinale troefde Fitboys Vr1 op spectaculaire wijze Pelikaan’s Vr1 af. Melany de Vries haar vizier stond op scherp en schoot de bal onzichtbaar hard in de laatste seconden achter keepster Alberdina Haisma. Fitboys Vr1 werd hierdoor onze tegenstander in de finale. Fitboys gaf ons het idee dat voor hun de finale al gespeeld was tegen Pelikaan’s. Snel vielen de eerste doelpunten en de tegen stand was gebroken. VV Nieuw Roden pakt de eerste prijs en Fitboys was dol blij met hun fantastische prestatie op hun eerste WMC Boarding Toernooi.


3 views

Recent Posts

See All
bottom of page