top of page

OS Lusitanos Christmas Challenge

Amsterdam. De uitnodiging van Lusitanos hebben we met beide handen aangenomen om met de MB meiden een toernooi te kunnen spelen met hoofdklasse teams uit de omgeving aldaar.

Van alle Mb meiden was er eentje met een rijbewijs ) .. De meiden lieten van zich spreken. Wel een beetje stroef begin bij de eerste wedstrijd. Er werden 4 wedstrijden gespeeld van 20 minuten. Dit is wat het toernooi leuk maakt, in toernooien met 12 minuten wedstrijden kun je minder corrigeren om een wedstrijd in je voordeel te beslissen. De tegen standers waren bijna allemaal vrouwen met de nodige ervaring. Behalve een talenten team van Reigerboys maakte het ons moeilijk. De gemiddelde leeftijd in deze wedstrijd zat ver onder de zestien jaar. Maar het voetbalballend nivo was meer dan volwassen! Laatste wedstrijd tegen oud Drs vijfje bekenden . Marloes van Fulpen en Andrea Jonker spelen dit seizoen bij OS Lusitanos. Voor toernooi winst moest deze wedstrijd

gewonnen worden. De winst was mogelijk door de snelle counters van Nieuw Roden en daarbij horende de slechte omschakeling van Os Lusitanos. Een 1-4 winst was dan ook verdiend.

Toernooi winst kon mee naar huis!

Sanne Van Steenwijk werd uitgeroepen tot beste keepster van het toernooi. En Martine Kooiker ging met de prijs voor beste speelster er van door ! Dank aan Karin Beverwijk en de organisatie van OS Lusitanos. Goed voetbal, goede kantine,goede sfeer en leuke mensen maakten voor ons deze avond compleet.


17 views

Recent Posts

See All
bottom of page