top of page

Eredivisie U18 ! KTP Nieuw Roden is erbij!, jij ook?

Het seizoen is weliswaar nog niet afgelopen maar KTP Nieuw Roden kan nu al spreken van een succesvol debuut in de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal. Veel jong talent heeft dit jaar al af en toe speelminuten in de Eredivisie gekregen. Al dit talent is de KNVB niet ontgaan en om die reden zal er met een aantal andere eredivisieclubs vanaf september gestart worden met een Eredivisie competitie onder de 18 jaar. Op die manier kan talent op een leuke basis competitieve wedstrijden spelen. Hierdoor krijgen de aanstormende selectiespelers hun eigen podium, gelijkwaardig aan ons eerste team.

Binnen de club Nieuw Roden is al enige tijd aandacht voor een dergelijke talentenpool. Het initiatief van de KNVB sluit dan ook helemaal aan bij de benadering van Nieuw Roden. In de komende periode zullen er een aantal kennismakings- cq selectietrainingen worden georganiseerd met als doel om volgend seizoen met een op elkaar ingespeeld team de competitie te starten.

De trainingen zijn gepland op dinsdagavonden 8, 15 en 22 maart in de Rodenburghal te Leek. Tijdens deze trainingsavonden zal er getraind worden met de dames van KTP Nieuw Roden en zal je door hen sportief worden uitgedaagd. Selectiespeelsters van het Eredivisie U18 team krijgen daarnaast de kans om een buitenlands zaalvoetbal avontuur aan te gaan: KTP Nieuw Roden gaat het weekend van 11 en 12 juni in Italië een internationaal toernooi spelen, waar jij dus bij kunt zijn.

Wil jij kennismaken met KTP Nieuw Roden én kans maken om volgend jaar in de Eredivisie te spelen?, meld je dan nu aan via onze facebookpagina: d.m.v. een FB berichtje of stuur een mailtje naar: futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl. Zie ook onze website: www.ktpnieuwroden.nl


6 views

Recent Posts

See All
bottom of page