top of page

Line-Up-Girls.

Vrijdagavond bij onze thuiswedstrijd tegen OS Lusitanos waren twee line-up girls in ons midden. De zusjes Noëlle en Esther Ottema.

Noëlle en Esther zijn alle thuiswedstrijden met hun familie aanwezig. Supporters van het eerste uur en kennen dan ook alle speelsters bij naam en rugnummer.

Noëlle is bijna 10 jaar en voetbalt sinds een aantal weken bij TLC E3. Ze ontpopt zich als verdediger en met haar lengte is ze een goede versterking en extra steun voor de keeper met "hoge ballen" . Bij KTP Nieuw Roden heeft ze zo haar favoriete speelsters. Nancy Loth en Renee Huizinga zijn haar idolen. Ze hoopt dan ook door te groeien naar het niveau van onze meiden. Qua lichaamslengte zal ze bij onze kleinste speelsters vlug aan kunnen haken:-) En voetballend zal ze zich ontwikkelen de komende jaren door veel en met plezier te voetballen.

Esther is bij al onze thuiswedstrijden te vinden op het speelveld in de pauze van de wedstrijd met bal en in een compleet Barcelona outfit incl. scheenbeschermers (zie foto van onze scout en fotograaf Anne Takens). Esther is nog maar net 8 jaar en probeert in de pauze zoveel mogelijk te scoren en is dan ook niet voor niets super spits in haar team F5 bij TLC te Leek. Haar favoriet is de nummer 4 van KTP Nieuw Roden, Martine Kooiker.

Als line-up meisje mag je met je idolen de hele wedstrijd voorbereiding meedoen. Samen omkleden met het team, de voorbespreking en ook de warming up krijg je je eigen plekje op het speelveld. En niet te vergeten de line-up. Hierbij voor jullie een prachtige fotoreportage gemaakt door een van onze vaste fotografen Jannes Veenstra.

Wil jij ook eens mee als line-up girl? En ook een onvergetelijke avond beleven, dan kun je je ouders even vragen om contact met ons op te nemen. Dit kan gewoon via FB of een mailtje sturen naar ; futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl Misschien zien we je gauw. groetjes van de dames van KTP Nieuw Roden.


35 views

Recent Posts

See All
bottom of page