top of page

Eredivisie Beach Soccer als afsluiter van een succesvol seizoen.

Scheveningen- In het drukke zomer programma met binnen en buitenlandse toernooien en ook nog de vele blessures moesten we dit jaar de Beach Soccer competitie met veel wisselende teamsamenstellingen spelen. Wat resulteerde tot matige resultaten. Maar wel voor velen van KTP Nieuw Roden een geweldige ervaring van deze prachtige zomersport, welke gespeeld werd op prachtige locaties en ook met veel vermaak tussen de wedstrijden door met een hoge fun factor (zie foto’s)

Deze laatste speeldag in Scheveningen waren we vrij van pijntjes en met 11 speelsters aanwezig. Door de matige resultaten in de competitie waren we beland in de verliezers poule. Om degradatie te voorkomen moesten de wedstrijden winnend afgesloten worden. Met veel inzet en met goed voetbal werd de eerste plaats behaald in de verliezers poule, een uiteindelijke vijfde plek in de competitie. Gerust kunnen we nu de vakantie periode ingaan en rust nemen na een fantastisch goed seizoen, waarin er vele prijzen werden gewonnen en bijna alle speelsters zich verbeterd hebben in de zaal en zeker ook op het veld. Forza Nei Roon.


8 views

Recent Posts

See All
bottom of page