top of page

FUTSAL FISSA Etty Hillesum Lyceum Deventer


Deventer- De eerste van de tien Futsal Fissa activiteiten door de dames van KTP Nieuw Roden werd uitgevoerd in Deventer. Bij het Etty Hillesum Lyceum is David Lambach de grote motivator achter het Futsal Fissa project. Samen met zijn collega was er een oproep gedaan bij de eerste en tweede jaar leerlingen om na schooltijd te gaan zaalvoetballen. Er verschenen zo'n 70 leerlingen! Deze na schoolse activiteit doet ons denken aan vroegere tijden dat je na schooltijd de sleutel van het gymlokaal vroeg aan de meester en hij antwoorde met: Ik kom er zo aan nog ff opruimen begin maar alvast. Ook hier in Deventer staan nog altijd de leraren in eigen tijd de leerlingen te vermaken.

Wat opvalt, is dat het niveau voetballers behoorlijk hoog is. Op vrijwillige basis bleek dan ook dat je veel voetbal liefhebbers in de zaal krijgt.

Om de grote groep in beweging te krijgen en te houden werd er een toernooi/ competitie georganiseerd op drie halve Futsal veldjes met totaal tien teams.

Volgende week dinsdag 24 januari is de tweede competitie ronde. Anique Hoogeveen en Renee Huizinga speelsters van KTP Nieuw Roden zullen ook dan weer aanwezig zijn om samen met David Lambach er weer een leuke voetbal middag van te maken waar iedereen weer veel in beweging komt.


45 views

Recent Posts

See All
bottom of page