top of page

Nieuw Roden Vr1 nadert het kampioenschap

Op een mooie zaterdagmiddag stond voor de meisjes van Nieuw Roden VR1 de thuiswedstrijd tegen Be Quick Dokkum VR2 op het programma. In een ongelijke wedstrijd was de vraag hoe hoog de score vanmiddag zou oplopen. De tegenstander was al blij als het in de buurt van het doel van Nieuw Roden kon komen. Na een ruststand van 6 - 0 liep de eindstand op naar 11 - 0.

Met het maximale aantal punten van 48 uit 16 wedstrijden en 140 doelpunten voor en slechts 6 tegen komt na het kampioenschap van vorig jaar het kampioenschap van dit seizoen in zicht. De nummer twee in de competitie SWZ Boso Sneek VR 1 staat op 34 punten met 40 doelpunten voor en 23 tegen. De prestatie van Nieuw Roden grenst aan het onwaarschijnlijke. Dit super team is ongekend in zijn mogelijkheden, het feestje is waarschijnlijk al geregeld.


80 views

Recent Posts

See All
bottom of page