top of page

KTP Nieuw Roden is op zoek naar zaalvoetbal talent!

KTP Nieuw Roden speelt voor het derde seizoen succesvol in de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal. De eerste twee jaren behaalde KTP de Play Off en was in het tweede jaar doorgedrongen tot de Beker finale. Ook op internationale toernooien waren de meiden van KTP zeer succesvol. Onze club in opbouw is dan ook altijd opzoek naar talentvolle jeugdspeelsters.

Junior Futsal League Met vier eredivisie zaalvoetbal verenigingen hebben we het initiatief genomen om een eredivisie competitie in toernooi vorm op te zetten voor meiden tussen de 15 en 19 jaar. Deze JFL (Junior Futsal League) wordt gehouden op de zondagen in de schoolvakanties. Vier eredivisie MO19 teams doen hieraan mee. 22 oktober 2017 in Heerhugowaard (Competitiedag) 17 december 2017 in Rotterdam (Competitiedag) 25 februari 2018 in Zwaag (Competitiedag) 29 april 2018 in Roden (Finaledag)

Wetende dat De KNVB dit seizoen gaat starten met een MO19 Oranje team kan dit voor velen een extra uitdaging zijn om te gaan zaalvoetballen op hoog niveau. Daarom willen wij jou uitnodigen voor een selectie training. Durf en wil je een uitdaging waar jou talent zichtbaar wordt?

Meld je dan aan per mail: futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl

De selectie trainingen worden gehouden op dinsdag 10 en 17 oktober 2017 Rodenburghal Leek 19.30 uur Voor vragen of meer informatie kunnen jullie ons mailen e/o onze sites bezoeken. www.ktpnieuwroden.nl

https://www.facebook.com/KTPNieuwRoden/

https://www.facebook.com/jjuniorfutsalleague/


17 views

Recent Posts

See All
bottom of page