top of page

Nieuw Roden Vr1 wipt eerste klasser ONS Sneek uit de beker

Nieuw Roden - Het eerste vrouwen elftal van v.v. Nieuw Roden heeft afgelopen zaterdag prima zaken gedaan om de volgende ronde te bereiken in de beker. De ploeg van coach Wiebe Kooiker wist eerste klasser ONS Sneek met maar liefst 7-0 te verslaan. Nieuw Roden Vr1 die zelf uitkomt in de 2e klasse had niet veel moeite met het elftal uit Friesland. Nieuw Roden die opnieuw gehavend aan de wedstrijd begon, door blessures van Amber Bandringa, Martine Kooiker, Jildau Huitema, Annouk v/d Donk en Grytsje v/d Berg bleef prima op de been. Grytsje probeerde het nog wel, maar na 30 minuten moest ze het veld al verlaten. Gelukkig stond Nieuw Roden op dat moment al voor met 2-0. ONS Sneek kreeg wel zo haar kansjes, maar keepster Anique Hoogeveen was een ware plaaggeest voor de meiden uit Snits. Nieuw Roden won dan uiteindelijk met grote cijfers wat een prima teamprestatie is met al die blessures. Nieuw Roden speelt zaterdag 28 oktober weer een thuiswedstrijd in de competitie tegen SJO Bergum BCV om 14.30 uur. U bent natuurlijk van harte welkom op Sportpark Nieuw Roden aan de Zevenhuisterweg. Speelster Nieuw Roden Vr1 - ONS SNeek Vr1: Sanne Bijlstra, Nikki Bosman, Amber en Annouk v/d Donk, Anique Hoogeveen, Renée Huizinga, Grytsje v/d Berg, Martine Kooiker, Femke Mulder, Larissa Nijland, Richella Wieringa, Tessa Dammer en Ilse Mul.


50 views

Recent Posts

See All
bottom of page