top of page

Sterk debuut voor Fleur Gossen bij KTP Nieuw Roden Mo19.

Junior Futsal League.

De junior Futsal League biedt kansen voor jong talent. Zo ook aan Fleur Gossen uit het Drentse Dalen. Fleur voetbalt al vanaf haar vijfde op het veld bij de VV Dalen. Als 15 jarige speelt ze daar in het jongens elftal Jo17-1 in de eerste klasse. Dat ze al redelijk wat "vlieguren"heeft gemaakt in het voetbal was te zien in haar sterke debuut bij de KTP selectie Mo19. Samen met KTP Mo19 wist ze op het prestigieuze JFL toernooi de winst te pakken en speelt dan ineens in de Nederlandse jeugd zaal top.

Aanleiding

Haar aanleiding om mee te doen was de advertentie werving van KTP Nieuw Roden. Als enige voorbereiding waren de twee selectie trainingen, waarbij opviel dat fleur als veld voetbalster vanaf het eerste moment de bal al onder de voet aannam. Bij navraag blijkt dat haar vader Freddy Gossen zijn sporen heeft verdiend in de zaal bij Raptim Coevorden en zal iets genetisch zijn doorgegeven?)

Vrije tijd

Naast haar VWO opleiding en voetbal heeft ze geen tijd voor andere hobby's. Als er tijd over is dan zijn bank hangen, Studio sport, Netflix, Yogi en Sushi toverwoorden.

Plezier

Wij wensen Fleur veel voetbal plezier in de "zaal" bij KTP Nieuw Roden iets wat prima te combineren valt met de Jo17-1van VV Dalen. Rood wit en nu ook Blauw straks oranje?

Lees je dit en heb je ook interesse om op het hoogste niveau je veld met zaal te combineren? Meld je dan aan met een PB of mail naar futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl


71 views

Recent Posts

See All
bottom of page