top of page

Succesvolle sponsor en genodigden bijeenkomst KTP Nieuw Roden

Leek – Voor aanvang van de wedstrijd KTP Nieuw Roden – Drachtster Boys was er in de kantine van het topsportcentrum Leek een bijeenkomst voor sponsors en genodigden georganiseerd. Onder de genodigden waren onder anderen de burgemeester van de gemeente Noordenveld Klaas Smid en de bondscoach van het Nederlands zaalvoetbalteam vrouwen Marius Privee.

Onder het genot van een kop koffie luisterden de aanwezigen naar het verhaal van René Alberts. Hij vertelde de aanwezigen het succesverhaal van KTP Nieuw Roden als koploper in de zaalvoetbal eredivisie van vrouwen, de plaatsing voor de finale van de landelijke KNVB-beker. De successen op het veld blijven daar zeker niet bij achter, waar het volop meedoet met het kampioenschap in de tweede klasse en waar het binnenkort de kwart finale speelt tegen ACV vrouwen voor de KNVB beker op het veld. Om dit allemaal blijvend mogelijk te maken heeft KTP Nieuw Roden een sponsorplan geschreven, waarbij de sponsors de exposure kunnen gebruiken om reclame voor hun bedrijven te maken. Je ziet dat KTP Nieuw Roden prominent aanwezig is met hun successen in allerlei media, kranten en televisie. Daar waar sterspeelster Renee Huizinga KTP Nieuw Roden vertegenwoordigd in het Nederlands zaalvoetbalteam onder de hoede van Bondscoach Marius Privee, zorgt dit ook voor de nodige media aandacht.

Interlands Nederlands zaalvoetbal team

Tijdens deze bijeenkomst komt bondscoach Marius Privee terug op de interlands van het afgelopen weekend tegen het nationale zaalvoetbalteam van Finland. Zijn visie is dat je de tegenstander altijd moet proberen te verassen, dit vereist een bepaalde spelstijl waar zelfvertrouwen erg belangrijk is. Tijdens de eerste wedstrijd ging dit niet helemaal goed en verloor het Nederlands team, waarschijnlijk ook te wijten aan de nodige zenuwen die een rol speelden voor een debuterend Nederlands team. De tweede wedstrijd die in Leek werd gespeeld ging het al veel beter en werd dan ook gewonnen. Gevraagd naar de ambities van de bondscoach, stelde Marius dat zijn doel is om zich met het Nederlands team te plaatsen voor het toernooi voor het Europees kampioenschap. Het huidige jonge team dient in de route daarnaar toe eerst de aansluiting te vinden met de andere landen in Europa, zoals Spanje, Portugal en Italië. Na de formulieren ingevuld te hebben voor voorspel de uitslag, speelster van de wedstrijd enz. werd de wedstrijd bezocht. Na afloop van de gewonnen wedstrijd door KTP Nieuw Roden van Drachtster Boys met 3 – 1 werd er nog consumptie genuttigd in de kantine en de prijs uitgereikt voor de juiste wedstrijd voorspelling.


20 views

Recent Posts

See All
bottom of page