top of page

Spelers wisseling bij KTP Nieuw Roden

Voor het nieuwe seizoen zijn Linda Visser en Sanne Bijlstra gestopt bij KTP. Linda gaat meer recreatiever futsallen en blijft nog wel beschikbaar voor het veld team van Nieuw Roden. Renee Huizinga is op avontuur naar Spanje. Een prachtige uitdaging voor de smaakmaker die ze bij Nieuw Roden was. Nieuwe aanwinsten zijn (v.l.n.r.) Mariël Miedema, Nancy Loth en Aline v.d. Berg. Mariël en Nancy zijn oude bekenden en hebben al jaren een blauw hart. Dit jaar geven zij de voorkeur van zaal boven het veld. Aline v.d. Berg is nieuw in het futsal wereldje. Aline heeft een Heerenveen verleden en wil nu ook in de zaal haar talenten ontdekken. Dat dit trio popelt om aan het nieuwe seizoen te beginnen is wel duidelijk! Vrijdag as 31 augustus, zijn Nancy en Mariël van de party in de strijd om de Super Cup. 20.30 uur To

psporthal te Rotterdam.


25 views

Recent Posts

See All
bottom of page