top of page

Revanche op de landskampioen.

Op een prachtige locatie naast de ‘Kuip” werd er gespeeld om de Supercup. Als beste ploeg uit de competitie 2017-2018. Met 13 punten voorsprong en een ongekend laag aantal tegendoelpunten en ook nog het behalen van de “Beker” miste KTP de landstitel in de Play off. Toenmalige VV Pernis nu TPP, was in de beslissende wedstrijden de betere. Dan bleef er voor KTP nog een uitdaging over en dat was een revanche. De Supercup moest gewonnen. Dit gebeurde met verve! Veerkracht in de verlenging bleek de nekslag voor TPP Rotterdam.

De mooiste en eerste prijs van het seizoen ging mee naar het noorden.

Eerste competitie wedstrijd is op 21 september en een derby tegen Drachtster Boys in het Sportcentrum in Leek.


19 views

Recent Posts

See All
bottom of page