top of page

KTP Mo15 plaatst zich voor KNVB  finale dag Franeker

Zaalvoetbaltoernooi voor teams MO15 te Drachten op vrijdag 28 december 2018. Vandaag 28 december 2018 vond er een voorronde plaats in Drachten met als doel zich te plaatsen voor de finale op zaterdag 5 januari 2019 welke wordt gehouden in Franeker. Het team van KTP Nieuw Roden moest het opnemen tegen de teams van Harkemase Boys, SC Boornbergum, FC Assen en Marum. Om maar meteen met de deur in huis te vallen de plaatsing voor de finale is gelukt, en hoe. Overtuigend wisten onze meiden de wedstrijden in hun poule te winnen. Met een doelsaldo van +23 (24 goals voor en maar 1 tegen) moest men het in de finale opnemen tegen FC Assen. Een mooie finale waarbij onze meiden alles uit de kast moesten halen om tot een goed resultaat te komen. Halverwege de wedstrijd kwam KTP Nieuw Roden op een 1-0 voorsprong wat op dat moment gezien het spelbeeld ook verdiend was. Op wat speldenprikjes na is de voorsprong tijdens de wedstrijd niet in gevaar geweest. Toch ging het twintig seconden voor het einde van de wedstrijd nog mis. Door een misverstand in de verdediging bracht FC Assen de stand op 1-1. Strafschoppen moesten nu de beslissing brengen wie naar de finale in Franeker zou mogen gaan. Door de strafschoppen beter te benutten, al was het ook maar 1, gaan de meiden van KTP Nieuw Roden naar de finale. Een mooie teamprestatie en een felicitatie waard.

R.M.Vonk 


37 views

Recent Posts

See All
bottom of page