top of page

KTP Nieuw Roden Vr4

KTP Nieuw Roden Vr4 Zoals bij alle voetbalverenigingen gaat de meeste aandacht altijd uit naar de eerste teams. Op zich wel een logische gedachte. Het vlaggenschip van een vereniging levert door aandacht eventueel meer leden en/of meer sponsorgelden op wat uiteindelijk ook wel weer ten goede komt aan de verenging. Laat ik vandaag eens de aandacht vestigen op het team Vrouwen 4.

Het is een team bestaand uit vrouwen/meiden die volgens mij met plezier en inzet hun wedstrijden spelen. Op dit moment spelen ze in de tweede klasse-1 waar ze het zeker niet slecht doen. Na zeven wedstrijden te hebben gespeeld hebben ze slechts een keer verloren wat 18 punten oplevert met een doelsaldo van + 47 (59 voor en 12 tegen). De nummers een en twee zijn voorlopig even uit het zicht met respectievelijk 33 en 21 punten maar hebben beide 5 wedstrijden meer gespeeld. Ook in het seizoen 2017/2018 deden ze het niet slecht. Lange tijd hebben ze meegedaan voor de bovenste plek. Een vergelijking met het eerste team is natuurlijk niet mogelijk maar kan misschien wel een inspiratie voor sommige speelsters zijn om ooit dat doel te bereiken. In januari 2019 gaat de competitie weer verder met waar ze gebleven zijn. Vrouwen 4 heeft nog alles in eigen hand om de bovenste plek te behalen. Denk aan een bekende uitspraak van een oud bestuurslid van de KNVB die als volgt luidt: “Vanaf nu moet alles gewonnen worden”. R.M.Vonk 31 views

Recent Posts

See All
bottom of page