top of page

Leekster Voetbalgala: vrouwen van Nieuw Roden O21 en EKC vr1 gaan op herhaling

LEEK – De vrouwenfinale op het Leekster Voetbalgala gaat opnieuw tussen titelhouder Nieuw Roden en EKC. Beide formaties wonnen donderdagavond in Sportcentrum Leek al hun wedstrijden.

In de kruisfinale waren de Nieuw Roder talenten duidelijk te sterk voor Roden: 6-2. EKC (Eenrum-Kloosterburen) had veel moeite met De Wilper Boys: 2-1. Het team uit De Wilp was in poule P samen met Fc Grootegast als tweede achter het oppermachtige Nieuw Roden geëindigd. Beide teams hadden 4 punten uit 3 duels en ook het doelsaldo (3-3) was identiek. De Wilpsters namen de strafschoppen beter. De onderlinge wedstrijd had geen doelpunten opgeleverd: 0-0. In poule Q haalden EKC en Roden respectievelijk 9 en 6 punten.

Gala-avond op 12 januari

Een jaar geleden rekende Nieuw Roden in de Voetbalgala-eindstrijd af met EKC: 4-1. De vrouwenfinale is onderdeel van de Gala-avond, die gepland staat voor zaterdag 12 januari. Komende zaterdag 5 januari volgt de tweede ronde van het A-toernooi. De eerste duels beginnen om 16.00 uur.


22 views

Recent Posts

See All
bottom of page