top of page

KTP Nieuw Roden MO15 niet in de finalevan de Aurich Cup 2019.

Evenals vorig jaar is het MO15 niet gelukt de finale van de Aurich Cup te halen. Ook nu strandde het team weer in de halve finale. De eerste wedstrijd werd kansloos verloren van SpVg Aurich U15. Al vroeg in de wedstrijd stond het al 2-0. MO15 kwam deze tegenslag niet meer te boven en Aurich won uiteindelijk met 5-0. Toch was er nog hoop op een tweede plaats gezien de uitslag van de andere wedstrijd in deze poule. Beide nog te spelen wedstrijden zouden gewonnen moeten worden om kans te maken op een wedstrijd in de halve finale. De tweede wedstrijd werd met 5-3 gewonnen van SC Westfalia Kinderhaus na bijna een voorsprong van 3-0 te hebben weggegeven. Zover kwam het gelukkig niet. De laatste wedstrijd tegen TuS Leerhave Hovel moest gezien de overige resultaten in deze poule sowieso gewonnen worden om de halve finale te mogen spelen. Met een keurige overwinning van 2-0 werd dit uiteindelijk ook gehaald. De tegenstander voor een plaats in de finale was de nummer een van de andere poule, TuS Buppel. Lange tijd ging de strijd op en neer met over en weer kansen voor beide teams. Ongeveer twee minuten voor tijd sloeg echter het noodlot toe en scoorde TuS Buppel de 1-0 wat tevens de einduitslag zou zijn. Evenals het vorig jaar ook nu een 1-0 nederlaag in de halve finale en wederom geen finaleplaats. Toch waren de omstandigheden voor het team van KTP dit jaar slechter dan vorig jaar. Hadden we toen nog meerdere wisselspeelsters, nu moesten we het doen met twee wissels. Ook kwam er nog eens bij dat Myrthe de laatste twee wedstrijden met een enkelblessure nauwelijks nog kon spelen. Het halen van de halve finale op dit toernooi mag dan ook beslist een compliment zijn voor het hele team. R.M.Vonk 


33 views

Recent Posts

See All
bottom of page