top of page

Derde plaats voor KTP Nieuw Roden MO15op de finaledag KNVB Kerstvoetbaltoernooi.

05.01.2019 Franeker Enigszins gehavend en laat in de avond ervoor uit Aurich teruggekeerd, moesten de speelsters en ouders de volgende morgen al weer vroeg uit de veren. Vandaag begon al om 09.00 uur voor de MO15 teams de finaledag van het KNVB kerstvoetbaltoernooi te Franeker. Met zes speelsters, waarvan er een ook nog een door een blessure opgelopen in Aurich, geen hele wedstrijden kon spelen begon onze MO15 aan dit toernooi. In de eerste wedstrijd tegen Be Quick Dokkum werd er door beide teams niet gescoord zodat een uitslag van 0-0 kon worden genoteerd. Een overwinning voor de meiden van KTP had er zeker ingezeten gezien de kansen die men heeft gehad. De tweede wedstrijd tegen St Meppel/Alcides verliep niet zoals iedereen had gehoopt. Ook hier waren er mogelijkheden om te scoren maar de bal ging er maar niet in. St. Meppel/Alcides was effectiever en scoorde drie keer wat dus een nederlaag van 0-3 opleverde. Door deze nederlaag en het eerdere gelijkspel was het behalen van een eventueel kampioenschap nu niet meer mogelijk. Toch stroopten onze meiden de mouwen nog eens op en gingen in de laatste wedstrijd voor de winst. Hardegarijp werd na een mooi duel terecht met 1-0 verslagen. Het doel was een kampioenschap maar een derde plaats op dit sterk bezette toernooi, met een gelijkspel, overwinning en een nederlaag, was gezien de omstandigheden zeker geen slecht resultaat. R.M.Vonk 


20 views

Recent Posts

See All
bottom of page