top of page

Aurich Cup✅

Aurich - KTP NIEUW-RODEN heeft overtuigend  de Aurich Cup op haar naam geschreven. Zondagavond moesten de dames uit Nieuw-Roden opnieuw naar Duitsland om de halve finale te spelen waar ze zich al eerder voor hadden geplaatst. En dat gelijk tegen titelverdedigster ATS Buntendor. Deze ploeg uit Duitsland werd eenvoudig met 2-0 opzij gezet. Na 3 uur wachten stond daarna de finale tegen SG Timmel/Moormerland op het programma. De sterke en fysieke ploeg uit Duitsland, die vrij eenvoudig de finale wist te halen, had niets in te brengen tegen Nieuw-Roden. De ploeg van coach Wiebe Kooiker wilde er alles aan doen om eindelijk na 3 jaar de felbegeerde titel te gaan pakken. Met veel inzet en combinatie voetbal werd de Duitse ploeg op alle fronten in de finale afgetroefd. Nieuw-Roden won de wedstrijd uiteindelijk met maar liefst 5-1 voor zo'n 900 toeschouwers. De dames kregen na het fluitsignaal grote complimenten van de toeschouwers door het indrukwekkende Nederlandse spel wat ze lieten zien op de mat in een bomvolle Sparkassen Arena. De wisseltrofee en de Aurich Cup werden dan ook uitbundig getoond aan het publiek. Na de persfoto's konden de speelsters en staf weer met veel blijdschap en trots richting Noordenveld. Kers op de taart was dat Amber Bandringa nog VIP kaartjes twv 600 euro voor een DTM Race in Duitsland won met "latje trappen" in de Sparkassen Arena. Bron DitisRoden.nl  


28 views

Recent Posts

See All
bottom of page