top of page

KTP Academie gestart !

Leek- Alle wedstrijden van KTP Nieuw Roden werden afgelast door het winterweer, veiligheid voor alles. Wel stond de eerste Academie training in het voorprogramma van de afgelaste wedstrijd KTP – Hovocubo. De jeugd afzeggen omdat het te glad was konden we niet zo snel meer regelen. Ouders moesten hun eigen verantwoordelijkheid nemen om wel of niet te komen met hun kids. De gedachte dat je zelf vroeger een trauma overhield als je op de fiets naar de wedstrijd ging en dat bij aankomst gezegd werd, “het is afgelast”…. De KTP Speelsters onder leiding van onze international Nancy Loth zouden dit niet laten gebeuren. De Academie ging door ongeacht wie er wel of niet zou komen. Al gauw bleek dat er geen winter bestond in onze regio! De opkomst verraste ons. 95 % score! Meer dan 34 meiden stonden te trappelen om te beginnen. Er werd fantastisch getraind en alle meiden ademden voetbal, trainden hard en vol overgave. Het talent gehalte bleek verbijsterend hoog! Helaas konden de Academie gangers hun trainers niet in actie zien. Dit spektakel houden ze nog te goed. KTP speelt nog vier thuiswedstrijden in competitie verband. In alle vier thuiswedstrijden staat de KTP Academie in het voorprogramma. Het zou mooi zijn als ons thuis publiek dan iets eerder komt om ook onze Academie meiden aan te moedigen en de beleving te zien in de ogen van onze nieuwe talenten.


61 views

Recent Posts

See All
bottom of page