top of page

Opvolger bekend van KTP Nieuw Roden trainer/coach Andy de Jong.

Andy de Jong nam naar vijf succesvolle jaren een nieuwe uitdaging aan. Andy verruilt KTP voor ZVV Urk. Urk een club uit de eerste divisie waar ook Leekster Eagles in uitkomt. Voor een goede opvolging van Andy, was het Andy zelf die daar het voortouw in nam. Het moois wat Andy had opgebouwd moest en zou een goed vervolg krijgen. Een verlanglijstje werd gemaakt en een “gezocht” advertentie werd geplaatst. Meerdere reacties volgden en na enkele gesprekken was het voor KTP duidelijk, Sees Bergman moest de opvolger worden. Zijn ambities, visie, enthousiasme en geloof in kansen kwamen naadloos overeen met die van KTP Nieuw Roden. Sees zijn staat van dienst is indrukwekkend en zal in een komend interview met Sees worden uitgelicht. KTP is erg verheugd dat Sees Bergman de nieuwe trainer/coach van KTP Nieuw Roden gaat worden en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. De focus van Andy de Jong kan weer samen met zijn selectie op het halen van de Play off en het afscheid willen bekronen met een landskampioenschap? 


73 views

Recent Posts

See All
bottom of page