top of page

KTP Nieuw Roden goed vertegenwoordigd ophet SC Borgfeld Hallenturniere te Bremen

Afgelopen zondag 10 maart 2019 deden er drie MO13-15 teams van KTP Nieuwe Roden mee op het zaalvoetbaltoernooi van de SC Borgfeld te Bremen. Het was afwachten of deze teams, met vele nieuwe speelsters, op dit sterk bezette toernooi mee zouden kunnen komen. Vroeg op want het vertrek vanuit Leek stond gepland om 06.00 uur. Er werd gespeeld in twee groepen. KTP Nieuw Roden (A) speelde in een groep met SC Borgfeld(A), FC Union 60 (A), JFV Biber (A) en SG Friedrichsfehn/Vfl Edewecht (A). KTP Nieuw Roden (B) en (C) speelden samen in een groep met FC Hansa Schwanewede, FC Union 60 (B) en SC Borgfeld (B). KTP Nieuw Roden (A) pakte, met drie overwinningen en een nederlaag, de tweede plaats in hun poule wat een halve finaleplaats opleverde. De tweede plaats in de andere groep zou gaan tussen de teams van KTP Nieuw Roden (B) en (C) nadat team (B) na drie wedstrijden 5 punten had gehaald en team (C) 4 punten. Na een spannende strijd wist team (C) door een 1-0 overwinning de halve finaleplaats te pakken en verwees het team (B) naar een derde plek in de poule. Helaas zat er voor beide teams van KTP Nieuw Roden geen finaleplaats in. Team (A) verloor met 3-0 van het sterke SG Friedrichsfehn/Vfl Edewecht, de latere toernooiwinnaar. Team (C) verloor met 1-0 van FC Hansa Schwanewede. De wedstrijd om de derde plaats werd uiteindelijk door team (A) van KTP Nieuw Roden met 3-1 gewonnen van KTP Nieuw Roden (C). De wedstrijd tussen KTP Nieuw Roden (B) en FC Union 60 (A) om de vijfde plaats werd met 0-1 verloren zodat de zesde plaats voor onze meiden het hoogst haalbaar was. De terechte winnaar van het toernooi werd SG Friedrichfehn/Vfl Edewecht die uiteindelijk na een lange reeks strafschoppen de titel veroverde. Terugkijkend is het totale resultaat van de MO15 teams nog niet zo slecht. Met een derde, vierde en zesde plaats kan men zeker thuiskomen. R.M.Vonk 


30 views

Recent Posts

See All
bottom of page