top of page

Verslag voorronde OFK .

Bron. OFK.frl Bij de vrouwen in poule H5 was er een sterke bezetting te noteren. Op voorhand waren de teams van SWZ Sneek 2, zvv Nieuw Roden 2 en vv Sint Annaparochie favoriet voor de eerste twee plekken in de poule maar ook SC Franeker 2, FC Burgum 1 en vv Ternaard moesten niet onderschat worden want dan kan het kwartje zo maar eens de verkeerde kant op vallen. Een gretige poule dus waarin de spanning zou blijven tot aan het einde. Waar de Snekers zwaar tegenvielen daar presteerde de meiden van FC Burgum 1 prima! Met negen punten uit vijf wedstrijden werden zij keurig derde en daarmee maakte zij het de favorieten voor plek één en twee knap lastig. Uiteindelijk werden de plekken één en twee beslist in de laatste speelronde waarin Sint Annaparochie en zvv Nieuw Roden het tegen elkaar op namen. Beide teams hadden uit de eerste vier wedstrijden twaalf punten behaald en dus zou de winnaar doorgaan als groepswinnaar en de andere als nummer twee. Waar Sint Annaparochie knap stand hield daar sloeg Nieuw Roden in de laatste minuten toe en daarmee won het de wedstrijd uiteindelijk met 0-2 en daarmee werd zvv Nieuw Roden groepswinnaar en eindigde Sint Annaparochie VR1 als nummer twee in de groep. 


10 views

Recent Posts

See All
bottom of page