top of page

Winst voor talenten team op LV Gala

Het was weer een fantastische Finale avond op het Leekster Voetbal Gala! Voor de tweede keer op rij wint het talenten team de Roel Klazinga Trofee! Eerder was het Eerste team van Nieuw Roden twee maal op rij de winnaar. In goed overleg met de organisatie heeft Nieuw Roden het eerste team om gewisseld voor het talenten team. Dit om de krachtverschillen minder groot en het vrouwen toernooi aantrekkelijker te maken en te houden. Om ook Top Vrouwenvoetbal weer een kans te geven op het LV Gala zou het een optie kunnen zijn om Nieuw Roden de volgende editie van het LV Gala met het Heren B toernooi mee te laten doen?. De Nieuw Roden selectie staat te trappelen om volgend jaar mee te doen met de B Heren! 


17 views

Recent Posts

See All
bottom of page