top of page

Sontplein Retailpark Groningen nieuwe hoofdsponsor voor KTP meiden!


KTP Nieuw Roden zet het komende seizoen volop in op het KTP Academy Combi-voetbal project (zaalvoetbal, veldvoetbal en Beachsoccer). We hebben in de afgelopen jaren prachtige resultaten behaald in het meiden- en damesvoetbal en KTP wil die lijn graag doorzetten door in het KTP Academy project jonge talentvolle speelsters kennis te laten maken met een breed pakket aan voetbalactiviteiten.

We krijgen hierbij bij ondersteuning van een fantastische hoofdsponsor: Sontplein Retailpark Groningen. Onze nieuwe hoofdsponsor biedt graag ondersteuning om de ambities van KTP Nieuw Roden mogelijk te maken. En onze ambitie met deze groep is: jonge meiden opleiden om met hen op zo hoog mogelijk niveau (regionale en landelijke top) te voetballen op het veld, in de zaal en in het Beachsoccer. De ervaring heeft ons geleerd dat door te voetballen op verschillende ondergronden (en door veel voetbalervaring op te doen) je als voetballer beter en completer wordt.

Sontplein Retailpark Groningen heeft ons reeds van nieuwe kleding voorzien (presentatie en training kleding), maar wil ons ook breder ondersteuning bieden zodat veel en breed voetbalervaring opgedaan kan worden.

Ben je nieuwsgierig, iets voor jou of voor uw dochter, heb je zin om mee te doen, schroom niet om contact met ons op te nemen. En/of vraag de KTP Academy Combi brochure aan.


e-mail: Futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl

https://www.facebook.com/futsaldames.nieuwroden

www.ktpnieuwroden.nl


Sponsor:

https://www.facebook.com/winkelparksontplein

www.retailparksontplein.nl

17 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page